Tutorial blog (Blogger baru macam aku)

2  3  hari  ni ,  semangat  nak  update  blog  makin  membara ** macam  nak  berperang  pulak  Yalah  kan  belajar  sikit - sikit  cara  untuk  mencantikkan  blog .  Search  kat  encik  google  then  cuba  buat  sorang -sorang .  Kadang - kadang  menjadi ,  kadang - kadang  tak .  Standard  la  tu  kan ?  Yang  penting  usaha  tu .  Never  give  up ,  ok !


Bila  dah  pandai  sikit - sikit .  ** Ceh ,  pandai  la  sangat ~  Whatever .  Pandai  la  sikit  daripada  sebelum  ni ,  kan ?  Dulu ,  sedih  tengok  blog  orang  cantik  je .  Blog  sendiri ?  Perghhhh  nak  mengaku  blog  sendiri  pun  malu .   ** boleh  pulak  macam  tu ?  Ok,  whatever  lah .  Sambung  balik  cerita  tadi ,  aku  nak  share  dengan  korang  kat  mana  aku  dapat  tutorial  dalam  usaha  untuk  mencantikkan  blog .


Nak  tahu  ke ?  Klik  sini


ƗƗɑƗƗɑƗƗɑGurau  je . Sebenarnya  nak  mintak  korang  add  aku .


Ok  serius  ni .  Ini  lah  blog  yang  banyak  membantu  dalam  memberi  tutorial  blog  yang  ringkas  dan  mudah  di fahami .  Nak  tahu ?  Klik  sini , ** tak  tipu  dah


Selamat  Mencuba ~
Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Sakit dibahagian vagina semasa hamil

Kad jemputan perkahwinan simple

Sijil SKM hilang