Background Blog

Assalamualaikum wbt .  Bila  buka  je  blog ,  blogger  lain  ni  reaksi  aku . " wow  cantik  gila  blog  diaorang " .  Ada  juga  blogger  yang  baik  hati  post  tutorial  blog .  Actually ,  dalam  blog - blog  tu  la  aku  belajar  sikit - sikit  tentang  dunia  blog .  Macam  mana  nak  cantikkan  blog ,  nak  upgrade  blog  dengan  widget - widget ,  dan  macam - macam  lagi .  Ok ,  tak  payah  buang  masa   meh  sini  aku  sertakan  beberapa  link  blog  yang  selalu  aku  jadikan  " guru " .


  • http://www.lyssasecret.com/   -  KLIK SINI
  •   http://jombinabelog.blogspot.com/  -  KLIK SINI

Nak  tahu  tak  dekat  mana  nak  dapat  background  blog  yang  cantik - cantik .  ** sesuai  untuk  gegurl  je

Search  punya  search ,  selongkar - selongkar ,  lastly  dapat  juga .


























Nak  yang  lebih  banyak  dan  cantik  lagi ,  cari  sendiri   DI SINI

Noted :  Untuk  save  please tekan right click  kat  background  lepas  tu  tekan  save  as  untuk  simpan  dalam  komputer  korang .

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Sakit dibahagian vagina semasa hamil

Kad jemputan perkahwinan simple

Sijil SKM hilang