Nak nikah tapi tension

Assalamualaikum

InsyaAllah dan semoga Allah mempermudahkan urusan aku dan encik tunang. Ameen. Perghhh malam-malam boleh mengarang entry mengenai hati dan perasaan. Serammm siottt. haha

Ok, sebenarnya saja ja nak cerita tentang perkembangan diri yang agak peribadi dan bukan dikategorikan sebagai rahsia dan bukannya apa-apa. Nak officially umum date tu tak berani lagi. InsyaAllah aku dan encik tunang sedang kearah menguruskan segala dokumen yang perlu untuk menukar status kami, ke married. Ehem2. InsyaAllah. Jangan lupa doakan untuk kami yeee.

Perkara yang paling agak tension untuk ke arah tu, adalah mengenai berat aku. Tension laaa macam mana nak jadi pengantin yang cun dan melecun kalau berat macam ni. Ada tips? Share kat bawah k. Sangat-sangatlah dihargai.

Ni picture terbaru, pau yang semakin gebusss


Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Sakit dibahagian vagina semasa hamil

Kad jemputan perkahwinan simple

Sijil SKM hilang